Easy T5 Energy Savers

Energiezuinig

Less Energy brengt een tweetal varianten van de T5 (bespaar)adapter, op de markt, de Easy T5 en de Industrial Energy Saver. Afhankelijk van uw situatie kan een juiste oplossing gekozen worden en tot 50% besparing worden bereikt op uw energieverbruik en -kosten.

Met de LE Easy T5 adapter is een conventioneel TL-D armatuur eenvoudig in een energie efficiënte variant te veranderen. het bestaande armatuur hoeft hierbij niet vervangen te worden! U kunt op uiterst eenvoudige wijze de nieuwe generatie T5 lichtbronnen toepassen in uw bestaande armaturen. De Easy T5 is zo ontworpen dat deze in nagenoeg alle armaturen past.

Vervangingskosten

Naast besparing op energieverbruik, die kan oplopen tot 50%, wordt ook bespaard op de vervangingskosten van de lichtbronnen, omdat de T5 lichtbron tot 3 keer langer meegaat dan de conventionele T8 lichtbron.

In situaties waar reeds Hoogfrequente armaturen worden toegepast is nog een aanzienlijke besparing te bereiken. Wij kunnen dit voor u eenvoudig berekenen.

Er zijn T5 adapters beschikbaar voor de bestaande TL-D lichtbronnen: 18W, 36W en 58W

Less Energy kan de lichtbronnen van de meeste fabrikanten leveren, zoals Philips, Osram, GE en Aura

Alternatieven LE Industrial T5 Energy Saver en de LE Easy LED Buis

Daarnaast heeft Less Energy ook andere ‘T5 adapter’ uitvoeringen, LE Industrial T5 Energy Saver en ook een LED alternatief de zg. LE Easy LED Buis, waardoor er voor de meest voorkomende situaties een geschikt model beschikbaar is om toe te passen in uw situatie.

Related Entries
© Copyright - Less Energy