Mosaqua

Mosaqua substropisch zwemparadijs
AREALUX led terreinverlichting
Locatie: Gulpen

Een sneak preview van het inregelen van de lichtshow voor de grand opening van subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen op 26 april van dit jaar.

LED zwembad RGBW spots, downlichts en wandarmaturen, geven het zwembad kleur effecten. Pomaz, partner van Less Energy voor onderwater verlichting heeft de alle onderwater verlichting verzorgd. Alle verlichtingsarmaturen in de natte gedeeltes, inclusief onder waterverlichting en entree van het complex kunnen bediend en gedimd worden vanaf een centraal DMX display of met smartphone of tablet/I-pad.

Iedere individuele lichtbron wordt individueel aangestuurd worden en in iedere gewenste kleur schijnen en uiteenlopende lichtscenarios kunnen geprogrammeerd worden.

Aan veiligheid van de bezoekers is uiteraard ook gedacht, naast geïntegreerde nood verlichting, is een speciaal geprogrammeerde verlichtingsstand voorzien waarmee bij calamiteiten met één druk op de knop alle verlichting op witte basis verlichting schijnt!

LEDline past naadloos in de doelstellingen van Tropisch zwemparadijs Mosaqua: niet alleen wordt de beleving van de bezoekers groter maar ook wordt ook energieverbruik efficiënt geoptimaliseerd en MVO doelstellingen verder ingevuld.

Klik op de volgende link en lees meer over LEDLine op onze speciale zwembad website

Related Entries
© Copyright - Less Energy